Skip to main content

Over ons

Stichting Intocht St. Nicolaas Baarn is een vrijwillige organisatie die zorg draagt voor de organisatie van de intocht van Sinterklaas in Baarn.
Het comité zet zich in om er elk jaar weer een grandioos feest van te maken. Wij maken daarbij gebruik van roetveegpieten.
Ander soort pieten die eventueel in Baarn worden gezien, treden niet op namens de stichting

Opgelet allemaal, zie hier het comité dat al lekker op dreef is om ook dit jaar Sinterklaas weer groots te onthalen in ons prachtige dorp Baarn. Graag stellen we daarbij voor van links naar rechts en van boven naar beneden met hun voornaamste taken:

Inge is het creatieve brein achter het entertainment. Bert is de man van de cijfers en de verzekeringen. Judith is helemaal thuis op het gebied van veiligheid, calamiteiten en vervoer. Marjan is de andere creatieveling en een echte regeltante op het gebied van pieten en de collecte. Céline zorgt voor een tip top in orde aankleding van alles en iedereen. Nathalie is de spin in het web van alle vrijwilligers en een kei in sponsoring. Alwin en Marielle ondersteunen dit team waar nodig en zorgen dat er geen detail vergeten wordt. Ook zo enthousiast? Er is altijd plek in een van de werkgroepen voor nog meer gezelligheid (en een beetje hulp). Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info en kijk op de pagina 'Help en steun ons'.