Skip to main content

Help mee

Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren in de organisatie van het mooiste feest van het jaar? Kijk dan gauw hieronder naar waar wij jouw hulp bij kunnen gebruiken. Iets gevonden dat bij jou past? Neem dan vooral contact met ons op! 

Steun ons 

Als stichting krijgen wij jaarlijks subsidie vanuit de gemeente en een bijdrage vanuit de winkelierscoöperatie. Met deze financiële steun zijn wij erg blij en zorgt ervoor dat wij de basiskosten grotendeels kunnen betalen. Om de intocht en het programma daaromheen elk jaar weer groots en professioneel neer te kunnen blijven zetten hebben wij de financiële steun in de vorm van donaties, sponsoring en collecte heel hard nodig. 

Wil jij een financiële bijdrage doen? Dat kan gemakkelijk via onderstaande QR-code of via onderstaande button.

Wil jij als Baarnse ondernemer iets voor ons betekenen? Word dan sponsor of vriend van de Sinterklaasintocht en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden. 

Hieronder tref je onze trouwe vrienden die ons steunen in de vorm van een financiële bijdrage, in materialen, in mankracht etc.

Doneer