Stichting

Stichting Intocht St. Nicolaas Baarn is een vrijwillige organisatie, die zorg draagt voor alle organisatie rondom de intocht van de Goedheiligman in Baarn. Het momenteel zevenkoppige bestuur zet zich ieder jaar vanaf begin september, in, om half november voor Baarnse jeugd een onvergetelijke dag te verzorgen.

Werkzaamheden die daarbij komen kijken zijn onder andere:

  • veel administratieve werkzaamheden (door o.a. het aanmelden van de vele vrijwilligers, die nodig zijn om een intocht uberhaupt te kunnen organiseren)
  • inkoop van veel uiteenlopende zaken (denk daarbij aan koffie, thee, oranje fruit, zoetigheden, kleding, make-up en allerlei versierselen)
  • zoeken naar gezellige muziekkorpsen, die de Sinterklaas zijn Pietenband kunnen ondersteunen
  • zorgen dat het financiele plaatje op orde is en dat de gemeente ieder jaar weer getrakteerd wordt op een zaterdag die zorgt dat Baarn uitloopt en de gezelligheid op zoekt
  • op zoek naar andere vernieuwende hilarische zaken die tot de verbeelding spreken, ieder jaar weer!
  • het maken en schrijven van een pakkend nieuw liedje

Zonder hulp van veel vrijwilligers op allerlei vlak is dit het organiseren van deze dag onmogelijk. De nadruk ligt niet op het bestuur, maar juist op de honderden anderen die de Intocht van Sint Nicolaas in Baarn jaar-in-jaar-uit tot een succes weten te brengen.

Over Sinterklaas in Baarn

Op zaterdag 21 november 2020 komen Sinterklaas en zijn Pieten Baarn. Het gaat weer een prachtig feest worden! Een website met alle informatie over het bezoek van Sinterklaas aan Baarn.

Social Media

Contact

Stichting Intocht Sint Nicolaas Baarn
Stationsweg 49
3743 EM Baarn

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.