Het Sinterklaascomité is trots!

Het Sinterklaascomité van 2022 kijkt terug op een zeer geslaagde intocht. Na twee corona edities kon er eindelijk weer een fysieke intocht plaatsvinden, waarbij de Sint traditiegetrouw aan kwam bij Eemlust. Dit keer niet met twee, maar zelfs met drie boten.

De intocht vervolgde zich met 160 pieten in een prachtige stoet via de Brink naar de Laanstraat met zowel oude bekende, als met nieuwe voertuigen. Het feest werd grandioos afgesloten in de Pekingtuin met Malle Pietje en Pietje Bel en waar Pietje Bel eindelijk haar Mario weer in de armen kon sluiten. Sinterklaas werd door duizenden kinderen en twee burgemeesters welkom geheten. Het comité is trots op iedereen die hier een steentje aan bijgedragen heeft. Van chauffeurs tot de winkelierscoöperatie, van sponsoren tot alle vele vrijwilligers in de vorm van programmamakers, pepernotenscheppers, cadeautjesinpakkers en koffiezetters en van politie tot EHBO, verkeersregelaars en BOA's. Alles om de intocht in goede banen te leiden en een lach op vele honderden gezichten te toveren. Geweldig om te zien hoeveel mensen de intocht van Baarn een warm hart toedragen en weer zo op de kaart hebben weten te zetten hier in de regio. Onze dank is groot!

Voor een terugblik klik hier

Over Sinterklaas in Baarn

Op de tweede zaterdag van november komt Sinterklaas in Nederland aan. In Baarn zal de Sint en zijn gevolg een bezoek aan Baarn brengen op 19 november 2022. Dit is de zaterdag ná de nationale Intocht. Hou deze website in de gaten voor alle informatie over het bezoek van Sinterklaas aan Baarn.

Donaties

Contact

Stichting Intocht Sint Nicolaas Baarn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media