SINTERKLAAS IN BAARN

Dit jaar hopen we weer een mooie sinterklaas intocht in Baarn neer te kunnen zetten. 19 november 2022 kunnen de gezinnen met kinderen van Baarn in ieder geval weer noteren in de agenda! Na 2 jaar fysieke afwezigheid zijn de voorbereidingen weer begonnen, de draaiboeken worden opgepoetst en de eerste gesprekken met de gemeente staan in de planning. Met een kleine groep mensen, ervaren vanuit het comité aangevuld met een aantal nieuwe mensen, zijn de taken opgedeeld. Per discipline worden er teams gemaakt om deze klus te gaan klaren. 

We zoeken nog enthousiaste mensen voor de voorbereidingen en voor de dag zelf. Zou je bijvoorbeeld een bijdragen willen leveren in het communicatie team, mee willen praten over veiligheid en vervoer, sponsoring of anders? Kijk dan snel bij Help je mee? voor meer informatie of laat het weten en meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Sinterklaas in Baarn

Op de tweede zaterdag van november komt Sinterklaas in Nederland aan. In Baarn zal de Sint en zijn gevolg een bezoek aan Baarn brengen op 19 november 2022. Dit is de zaterdag ná de nationale Intocht. Hou deze website in de gaten voor alle informatie over het bezoek van Sinterklaas aan Baarn.

Donaties

Contact

Stichting Intocht Sint Nicolaas Baarn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media