Info brief 2021

Beste Allemaal,

Afgelopen najaar hebben wij jullie een uitgebreide brief gestuurd waarin we jullie mee hebben genomen met wat ons bezig heeft gehouden afgelopen tijd. Inmiddels zijn we weer een aantal maanden verder en vinden wij het belangrijk om jullie te informeren waar we momenteel staan en wat het plan is. 

 

De Sinterklaas intocht 2020 was een digitaal succes. Anders dan ‘normaal’ maar gezien de corona situatie waar we inzaten werd het een digitaal kinderfestijn! Langzaam aan gaan we ons voorbereiden op de intocht voor 2021. En we hebben jullie inzet en enthousiasme weer hard nodig om daar een succes van te maken.

 

Ben jij diegene die een knallend Sinterklaasfeest kan ondersteunen?

 

Intocht op 20 november 2021

Dolgraag willen wij aan Baarn weer een ouderwetse intocht geven op 20 november 2021. Groots, veel blije kinderen & ouders, vrolijk, veel Pieten, een prachtig paard en natuurlijk De Sint zelf. Of dit mogelijk is, hangt af van jullie. En natuurlijk of het mag van de gemeente, maar we gaan uit van het positieve. We hebben veel Pieten nodig, we hebben sponsoren nodig, we hebben voertuigen nodig én we hebben vrijwilligers nodig.

 

Pieten

Dit jaar doen we het anders en gaat de inschrijving voor Piet al veel eerder open. Je kan je eerdaags al inschrijven om mee te doen met de intocht. Het is voor ons belangrijk om te weten wie er komende intocht weer mee willen doen als Piet. Jullie weten dat het geen zwarte Piet meer is, maar roetveeg Piet. We doen er alles aan (bijv. binnen een extra thema – Hawaï, 70’s hippie, ...) om herkenbaarheid zoveel mogelijk te voorkomen. Doe je weer mee of ken je nog iemand die ook mee wil doen? Schrijf je dan alvast in!

 

Comité Stichting Intocht Sint Nicolaas

Het comité is verantwoordelijk voor de grootste intocht in de regio. Het geeft een geweldig gevoel als het een succes is, maar daarvoor moet veel gebeuren! Maanden van te voren zijn we al bezig om het een en ander te bedenken, te regelen etc. Super leuk om te doen. Er zijn binnen het comité wat wisselingen op komst, wat het mogelijk maakt om mee te doen als comitélid.

Denk aan de rol van : Veiligheidscoördinator, Schminkteam coördinator, Pieten Coördinator, Coördinator Specials (transport, boten voertuigen, aankleding) en de rol van Voorzitter. Meerdere handen maken licht werk, dus mocht je meer willen weten of interesse hebben om je aan te sluiten en mede verantwoordelijk te zijn voor een prachtige intocht, dan zien we graag jouw enthousiaste reactie tegemoet.

 

Ontwikkelingen

Momenteel zijn we in gesprek met de Gemeente. We hebben de verwachting dat het financieel een lastig jaar gaat zijn voor de intocht en daarom hopen wij hulp hierin te krijgen van de Gemeente. De Gemeente, het comité van de intocht, de vrijwilligers én de inwoners van Baarn en omstreken, hebben 1 gemeenschappelijke deler: de wens voor een prachtige en vrolijke intocht in Baarn! Vanuit dat perspectief hebben wij alle hulp nodig!

 

Enquête

Binnenkort gaan we jullie een korte enquête sturen, waarin we enkele vragen stellen zodat we weten of we op je kunnen rekenen dit jaar. Verzoek is om het in te vullen, het zal niet meer dan 5 minuten tijd vergen en het zal ons enorm helpen om de juiste vervolgstappen te kunnen nemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

namens de Stichting Intocht Sint Nicolaas te Baarn

Over Sinterklaas in Baarn

Op de eerste zaterdag na Sint Maarten (11 november) komt Sinterklaas in Nederland aan. In Baarn zal de Sint en zijn gevolg aankomen de zaterdag ná de nationale Intocht. Hou deze website in de gaten voor alle informatie over het bezoek van de Sint aan Baarn.

Social Media

Contact

Stichting Intocht Sint Nicolaas Baarn
Stationsweg 49
3743 EM Baarn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.