Skip to main content

Aanmelden Pieten

Inschrijfformulier piet tijdens intocht.

Wil jij ook meedoen als piet tijdens de geweldige intocht in Baarn op zaterdag 25 november 2023? Meld je dan nu aan via dit formulier. 

In verband met de veiligheid houden wij rekening met een minimale leeftijd. Je moet 14 jaar zijn (of dit jaar worden), wat betekent geboren in 2009 of eerder, om als piet mee te kunnen doen met de intocht. 

Let op! Iedere piet moet zijn of haar eigen inschrijfformulier invullen. Je kunt je dus niet als groep inschrijven. Als je graag bij iemand in de groep wilt, dan kan je dat invullen bij: Wil je nog iets anders doorgeven? Voor extra informatie mag je mailen naar pieten@sinterklaasinbaarn.nl

Eén van de voorwaarden om als piet mee te kunnen doen aan de intocht van Sinterklaas in Baarn is het helpen met de collecte waarmee we zo veel mogelijk geld proberen op te halen zodat we een nog mooier feest kunnen organiseren. Wij lopen in de collecteweek 5 avonden, te weten van maandag 23 tot en met vrijdag 27 oktober van 18.00-20.00 uur. Wij verzoeken je voor die week één (of meerdere) avond(en) aan te kruisen. 

De pieteninformatie-avond is dit jaar op maandag 6 november om 19.30 uur. Locatie: kantine voetbalvereniging SV-Baarn. Noteer deze datum vast in je agenda, meer informatie volgt nog

Vul hier je voornaam in
Invalid Input
Vul hier je achternaam in
/ / Invalid Input
Vul een geldig e-mailadres in
Vul hier geldig (mobiel)nummer in
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input