Sponsoren

Als Stichting krijgen wij jaarlijks subsidie vanuit de Gemeente Baarn en een bijdrage vanuit de Coöperatie Centrum Ondernemers Baarn. Deze financiële steun zijn we erg blij mee en zorgt er voor dat we de basiskosten kunnen betalen. De afgelopen jaren hebben we als Stichting een nóg professionelere intocht weten neer te zetten waar de Sinterklaasparade echt wel onze trots is. Omdat het elk jaar groter wordt nemen de kosten daarmee ook toe, zowel de gemeente als de Centrum winkeliers hebben ons als een extra financiële steun gegeven maar we moet toch nog steeds meer dan 50% van de kosten zelf zien binnen te halen vanuit sponsoring, donaties, collecte en verhuur.

Via onderstaand sponsorformulier kunt u als bedrijf nu heel gemakkelijk een financiële bijdrage doen.

Bij een sponsorbedrag vanaf €150,- zullen wij een jaarlang uw logo plaatsen op onze website en wordt uw logo ook meegenomen in onze dankadvertentie na de Sinterklaas intocht.

Wij hopen ook komende jaren deze geweldige Sinterklaas intocht te kunnen organiseren maar daar is uw financiële steun bij nodig!

Alvast bedankt!

Namens het bestuur Stichting Intocht St. Nicolaas Baarn

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

EUR 0.00

Over Sinterklaas in Baarn

Op de tweede zaterdag van november komt Sinterklaas in Nederland aan. In Baarn zal de Sint en zijn gevolg een bezoek aan Baarn brengen op 19 november 2022. Dit is de zaterdag ná de nationale Intocht. Hou deze website in de gaten voor alle informatie over het bezoek van Sinterklaas aan Baarn.

Donaties

Contact

Stichting Intocht Sint Nicolaas Baarn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media